FÖRBANNADE VÄDER- del 2

22:47 Kungsör -9,6 med ett jävla snöoväder som aldrig tar slut!

Precis hemkommen från heldagen i aulan ute på ulvesundsgymnasiet där jag lämnat mina kära skådespelare och filmteams kamrater att dricka öl och basta. Här hemma har vattnet frysit och det är 13 grader inomhus i köket där jag sitter men ändå har dagen vart helt fantastisk. Vi känner verkligen att alla är helt perfekta i sina roller och som jag uppfattade det verkar alla komma toppenbra överens. Dagens tråkiga saker är att Louise inte kunde ta sig hit, likaså vår sminkör Angelica. Så vi hoppas verkligen dom kan ta sig till nästa rep./prod. möte vars datum och plats vi ska försöka bestämma under morgondagen.
Återkommer med mer efter helgen!

-Cladam Englund

FÖBANNANDE VÄDER!

06:14 Kungsör -9,9 med helvetisk storm

Värsta tänkbara helgen för att ta sig nånstans. Vår kära Louise nere från Göteborg har fastnade i lokaltrafiken och blev försenad och missade tåget. Hoppas nu inte resten av de anländande gästerna drabbas av samma öde. Uppdatering följer...


-Cladam Englund


Klara för filmprojektet!

ÄNTLIGEN!

Nu börjar vi känna oss riktigt nöjda med både rollsättning och teammedlemmar.
Här nedan följer en lista över alla som är klara till produktionen:

Skådespelare
Sanna- Nathalie Bloom
Mårten- Michael Hamory
Micke- Lars Sandberg
Latino- Robert Isberg
Staffan- Henrik Sjöman
Erik- Alexis Dahlin
Emma- Lousie Dahlin
Jessica- Camilla Löjdström

Filmteam
Producent- Cladam Englund
Regissör- Martin Lundmark
Fotograf- Oskar Idin
B-foto- Daniel Andersson
Inspelningsledare- Thomas Zipper
Ljudtekniker- Henrik Johansson
Scripta- Elin Unnerman
Scenograf- Eddy Nzeyimana
Smink- Angelica Eriksson
Runner- Stefan Lindquist
Kostym och smink ass.- Malin Åsén
Kostym och smink ass.- Madelen Mattisson
Kostym och smink ass.- Mikaela Karlsson
Statist ansvarig- Pierre Ljudén

Övriga
Boende ansvarig- Ludde Brattgjerd
Mediakontakt- Dan Rozén


Det är som sagt några roller kvar att tillsätta och vi hoppas ha dom klara inom den närmsta framtiden.

-Cladam Englund


20-21 februari

INFÖR HELGEN
 
Nu närmar sig vår omtalade träff med det första repetitions och produktionsmötet inför långfilmsprojektet "Den analoga bloggen" med stormsteg.
 
* Vi kommer att vistas i aulan på Ulvesunds gymnasiet i Kungsör. Det går annars utmärkt att bli upphämtad vid tågstationen om man tar tåget, meddela oss bara vilken tid ni anländer.
 
* Vi börjar runt klockan 10:00 lördagen den 20:e men för alla som vill går det utmärkt att dyka upp redan fredagen 19:e om det underlättar eran resa, meddela oss bara om det i förväg. Övernattning kommer att ske i lokalerna där vi håller till. Vi siktar på att avsluta det hela innan 16:00 på söndagen.
 
* Glöm ej att ta med sovsaker: sovsäck, kudde, liggunderlag och dylikt. Till själva inspelningen i sommar kommer vi självklart fixa ordentliga sängar, kvällsunderhållning och allt som behövs för att få ert boende trivsamt och roligt.
 
* Det kommer att bjudas på frukost och lunch både lördag och söndag. Middagen på lördagen får man stå för själv (spara gärna kvitto så att vi eventuellt kan ge ersättning när pengar rullar in från filmen, vårt mål är att ersätta alla era utlägg ni gör i samband med detta projekt. Så spara även alla kvitton för resor ni gör hädan efter).
 
* Ta gärna med kläder om det är möjligt som ni tycker passar era filmkaraktärer så blir repetionerna lite roligare.
 
* För er som vill ha med något att dricka under kvällen (alkoholhaltigt eller ej) så går det bra att ta med sig, men tänk på att vi är där för att jobba och föra teamet närmare varann.

-Cladam EnglundAudition #4

ETT TILL FÖRSÖK

Efter drabbats av avhopp i rollistan och nu lagt ut en ny annons där vi sökte folk till de roller som ännu inte blivit satta fick vi en hel del svar, ska under dagen gå igenom alla noggrant och meddela dom om den audition vi kommer ha på Teaterverket nu på lördag den 13 februari.

De roller vi har kvar att tillsätta är alltså: Erik, Latino och ev. Mårten

Känner ni av de som läser detta några bra skådespelare som skulle passa till detta så be dom gärna höra av sig illa kvick till oss på underjord@live.se

-Cladam Englund


Passande ordspråk

TVÄRTOM.

Efter regn kommer solsken sägs det ju men i vårt fall är det tvärtom. Efter solsken kommer det regn.
För i detta fall hade vi två saker som nästan var för otroligt bra som hände förra veckan och denna vecka har kantats av två väldigt tråkiga saker.
Ska dock inte oroa er mer utan avslutar med det passande ordspråket: Det som inte dödar gör dig starkare!

-Cladam Englund

RSS 2.0