20-21 februari

INFÖR HELGEN
 
Nu närmar sig vår omtalade träff med det första repetitions och produktionsmötet inför långfilmsprojektet "Den analoga bloggen" med stormsteg.
 
* Vi kommer att vistas i aulan på Ulvesunds gymnasiet i Kungsör. Det går annars utmärkt att bli upphämtad vid tågstationen om man tar tåget, meddela oss bara vilken tid ni anländer.
 
* Vi börjar runt klockan 10:00 lördagen den 20:e men för alla som vill går det utmärkt att dyka upp redan fredagen 19:e om det underlättar eran resa, meddela oss bara om det i förväg. Övernattning kommer att ske i lokalerna där vi håller till. Vi siktar på att avsluta det hela innan 16:00 på söndagen.
 
* Glöm ej att ta med sovsaker: sovsäck, kudde, liggunderlag och dylikt. Till själva inspelningen i sommar kommer vi självklart fixa ordentliga sängar, kvällsunderhållning och allt som behövs för att få ert boende trivsamt och roligt.
 
* Det kommer att bjudas på frukost och lunch både lördag och söndag. Middagen på lördagen får man stå för själv (spara gärna kvitto så att vi eventuellt kan ge ersättning när pengar rullar in från filmen, vårt mål är att ersätta alla era utlägg ni gör i samband med detta projekt. Så spara även alla kvitton för resor ni gör hädan efter).
 
* Ta gärna med kläder om det är möjligt som ni tycker passar era filmkaraktärer så blir repetionerna lite roligare.
 
* För er som vill ha med något att dricka under kvällen (alkoholhaltigt eller ej) så går det bra att ta med sig, men tänk på att vi är där för att jobba och föra teamet närmare varann.

-Cladam EnglundKommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0