Sommarens boende

BOENDE FIXAT!

Har precis vart iväg och dealat med kommunen att vi till i sommar under inspelningen får hålla till i ett 4-våningshus helt för oss själva, har även tillgång till en gigantisk matsal med kök och även en eller flera stora byggnader till om det behövs. Vi har även en boende ansvarig som kommer jobba med att se till att det blir en toppen vistelse här i Kungsör plus att han ser till att ni har saker att göra på er lediga tid.

-Cladam Englund

Det närmar sig...

NU SLIPPER VI TÄLTA UNDER EN GRAN!

Fick äntligen besked om att kommunen låter oss husera i den numera avvecklade gymnasieskolan i Kungsör under de veckor inspelningen håller på.

Vi kommer även hålla till i dess aula på första mötet i februari (20-21) så då har ni alla chansen att se hur boendet för sommaren kommer se ut.

-Cladam Englund

Inspelningsdatum

DATUM.

Dessa datum är de vi kommer sikta in oss på att spela in filmen på, viss ändring kan komma att ske men i stora drag blir det detta som gäller.


Inspelningsdatum


Rapportera eventuella fel!

FINALISERING!

Det är nu efter midnatt, 01.37 närmare bestämt. Skulle nu något mot förmodan inte fungera som det skall, vänligen beskriv vad som går fel och skriv det till oss. Hoppas den nya designen faller samtliga i smaken!

-Dan

Ny layout!

OMDESIGN.

Bloggen genomgår en liten förändring, förhoppningsvis emot det bättre. Vissa funktioner kan därför under de närmaste dagarna vara tillfälligt oanvändbara. Har ni förslag eller tankar kring vidare design eller förbättringar, vänligen kommentera. Råd äro välkommna!

-Dan

Datum för 1:a rep/prod. möte + teambuilding helg satt!

TEAMBUILDING!

Japp helgen den 20-21 februari kör vi igång på allvar.
Vi kommer då träffas allihop som är väldigt involverade i detta projekt för att repetera hela manuset, gå igenom alla karaktärer, planera upp inspelningsschema, ja styra upp all som är möjligt i detta läge helt enkelt.
Vi kommer även få ha det lite trevligt på kvällen med lite spännande aktiviteter som förberetts till dess.
Ett mer utförligt mail kommer skickas till alla berörda i god tid innan helgen.

-Cladam

Audition #3

STOCKHOLM AUDITION.

Nu är det klart för audition nr 3 som kommer gå av stapeln i teaterverketslokaler i Stockholm den 20:e januari.
Vi hoppas då finna de vi söker till rollerna som Mårten, Lisbeth och Latino.
Efter alla roller är klara kommer vi presentera den imponerande rollistan här.

-Cladam


RSS 2.0