Location scouting

Bilder i massor!

Vi var under föregående vecka ute på jakt efter många bra inspelningsplatser och scener. Just nu är jag i full gång att få upp dessa på en bra plats där vi inblandade kan gå in och kika på bilderna tagna den 24:e!

Denna gång hade vi inte heller några bekymmer med vädret!

- Dan

gag

Sponsorer

Den första i raden av många?

Fick precis svar från RED BULL som ställer upp och sponsrar oss till filminspelningen med deras energidryck.
Känns toppen och hoppas nu flera företag hakar på :)

-Cladam


Helgens repetition

Underbart! I helgen befann sig jag (Inspelningsledare), regissören Martin och skådespelarna ute på Mediainstitutet i Värtahamnen i Stockholm - med huvudinriktning på repetitioner.
Tyvärr hade inte Lars Sandberg och Camilla Löjdström möjlighet att närvara, men vi ser fram emot att få ha med dom i gänget igen vid nästa reptillfälle som är om en månad.

Jag var mest på plats för att se hur det går för alla (man är ju så klart lite nyfiken på vad som händer i hela produktionen). Det är roligt att se sånt engagemang hos regissör och skådisar. Vissa scener gick helt utmärkt att repa, medans vissa bjöd på en hel del tabbar och skratt. Men jag vet att med lite mer tid tillsammans i replokalen så kommer även dom mest kluriga scenerna att sätta sig galant!

/Zipper

MSN

Snabbare kontakt för oss i filmprojektet!

Tänkte istället för att behöva skriva mail hela tiden till varandra kunde de som använder msn och dylikt dela det.
Själv sitter jag i stort sett hela dagarna på jobbet 08:00-17:00 online på antingen film relaterade msn adressen: underjord@live.se eller min privata msn underjord@hotmail.com så adda gärna nån eller båda dom om ni tycker det är en bra idé.

-Cladam

Statistformulär!

VILL DU SYNAS I EN SVENSK LÅNGFILM?

Nu finns det möjlighet för dig att vara med och synas i "Den Analoga Bloggen" som statist!

Ansök via nedan formulär! Spara ned filen med namnet Statist.pdf, skriv ut och skicka till oss.

gagOBS! Kräver Acrobat Reader:
Reader

-Dan

Föreläsningar!

KÖPING OCH VÄSTERÅS!

I början på Mars var jag, tillsammans med Herr Producent Cladam Englund och Malin Åsén på stadsbiblioteket i Köping, där vi fick möjligheten att prata om 'Den Analoga Bloggen' vid Animation Invasions utställning. Vi gick igenom hur allt började och hur långt vi nu har kommit.

Vid ytterligare ett tillfälle i Mars, närmare bestämt den 25 Mars, kommer jag vara med och föreläsa vid Film i Västmanlands Filmarbetarträff. Ytterligare lite exponering!

-Dan


NY REP LOKAL

Hello team!

Nu i helgen så kommer vi vara i en annan lokal än vad som sagts innan, nu kommer vi vara i Medieinstitutets lokaler på Hangövägen 20 i Värtahamnen, där får vi vara för oss själva på ett bättre sätt och vi kommer kunna vara där så länge vi vill. För att ta sig dit tar man antingen T-banan till Gärdet, uppgång längst fram, och går sen en liten bit (se karta), eller så tar man buss 76 mot Ropsten, den går från bl.a Slussen, Norrmalmstorg, Strandvägen m.m. och kliver av på hållplats "Hangövägen".

Karta:
http://kartor.eniro.se/m/pJwT4

-Martin

Locations till filmen

Den 24:e mars ska jag, producenten, regissören, fotografen, scenografen och vår käre allt i allo Dan ha ett möte i Kungsör. Huvudinriktningen på detta är att se över locations till filmen. Och förhoppningsvis komma fram till något slutgiltigt beslut kring dom flesta inspelningsplatserna. Vad funkar, vad funkar inte... spännande!

Vi kommer framför allt att titta på interiörerna. Exempelvis Mårtens, Sannas och Lisbeths lägenhet. Men med lite flyt så har snön försvunnit, och vi kan även rikta in oss på exteriörerna.

En dag som jag verkligen ser fram emot! Då känner man att man kommer ett steg närmare inspelningen. :)

/Zipper

REPETITIONS DATUM

EN HELG I MÅNADEN

Följande datum och tider är den lilla teaterlokalen på Teaterverket i Stockholm (Västmannagatan 56) bokad.
 
20-21 MARS kl.09-15
 
24-25 APRIL kl. 09-15 (lördag) 9-12 (Söndag)
 
22-23 MAJ kl. 09-15

-Cladam

RSS 2.0